Mobilizohen ekipet e shtabit për mbrojtje dhe shpëtim në Shkup
Shtabi i qytetitShkupit për mbrojtje dhe shpëtim është aktivizuar që nga tërmeti i parë, dhe pas regjistrimit të lëkundjeve të tjera është mobilizuar plotësisht (të gjitha shërbimet dhe Brigada e mbrojtjes nga zjarri e Bashkisë së Shkupit) dhe do të monitorojë situatënterren, bëjnë të ditur mediat në Maqedoni.

Kryetari i Bashkisë së Shkupit Koce Trajanovski ditën e sotme zhvilloi një takim me kryetarët e komunave të Shkupit, përfaqësuesve të tyre, drejtorët e ndërmarrjeve publike të QytetitShkupit dhe Brigadës për mbrojtjen nga zjarri i QytetitShkupit gjatë tërmetit që goditi Shkupin.

Komiteti Drejtues për Menaxhimin e Krizave detyrojnë selinë e krizës komunale për të formuar ekipe, së bashku me ekspertë nga QMK do të shqyrtojë situatënterren në komunat e tyre, infrastrukturën rrugore në veçanti, ujit dhe kanalizimeve, infrastrukturës që lidhet me transferimin e nxehtësisë dhe energjisë elektrike, ndërtesa banimi dhe ndërtesa të tjera për banim./albeu.com/
Shtuar më 11/09/2016, ora 23:33
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori