Ministria premton udhëtime të lira për maqedonasit
Pëlqej
Në afat sa më të shkurtër të mundur do të shpallet thirrje e re publike për mbështetje financiare të transportuesve ajrorë vendorë dhe të huaj, kumtoi dje pasdite Ministria e Transportit dhe Lidhjeve e Maqedonisë.

Sipas Ministrisë, fluturime të reja, të lira dhe të volitshme deri në destinacione atraktive për qytetarët e Republikës së Maqedonisë do të ketë, ndërsa mjetet për mbështetjetransportuesve ajrorë janë siguruar nga buxheti i saj.

"Kompanitë ajrore të interesuara të cilat do të paraqiten në thirrjen publike duhet të parashtrojnë aplikime të plotësuara sipas rregullave dhe të plota në afatin e paraparë, në pajtim me dispozitat ligjore dhe kushtet e përmendura. Në pajtim me politikën e saj afariste, çdo kompani ajrore në mënyrë të pavarur vendos për relacionet në të cilat do të qarkullojë.

Përmes thirrjes së re publike do të zgjidhet kompania e cila në tërësi do t'i plotësojë kërkesat dhe do të ofrojë numër më të madh të destinacioneve të reja", njoftoi Ministria.


Shtuar më 14/08/2018, ora 10:33
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori