"Menduh Thaçi ka punuar dhe ende punon për BDI-në"
Gazetari Naser Selmani në Emisionin “Enter” u shpreh se luksin e të qenitpushtet të BDI-së në pushtet ia ka mundësuar kreu i PDSH-së Menduh Thaçi i cili sipas tij në fund doli se gjithmonë paska punuar për BDI-në.

“Kësaj partie duhet të jemi të sinqertë. Kësaj partie luksin e të qenitpushtet, pa mos ofruar kurrfarë rezultatetsh ja ka ofruar edhe opozita. Ju e dini Menduh Thaçi se çfarë opozite bën. Doli në fund që faktikisht paska punuar për ata dhe sot e bën. Dhe nuk del të akuzon ata që janë në pushtet, 16, 17 vjet, por merret me unaza”, ka deklaruar gazetari Naser Selmani.
Shtuar më 06/03/2020, ora 23:58

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori