Medalje për nxënësit e kolegjit "Jahja Kemal" në INOVA të Zagrebit
Në Republikën e Kroacisë – Zagreb, organizuar nga Shoqata e Inovatorëve Kroatë, INOVA u mbajt për herë të 44-të nën moton “Bëhu një shembull”.

Ngjarja shfaq një numër risish ndërkombëtare nga e gjithë bota – Tajvani, Malajzia, Polonia, Rumania, Tajlanda, Koreja, Irani, Indonezia, Mbretëria e Bashkuar, Rusia dhe shumë vende të tjera të botës.

Mendjet e reja të botës që ëndërrojnë dhe hartojnë të ardhmen morën pjesë, theksuan kështu organizatorët.

Nëntë projekte të kolegjit “Jagja Kemal” fituan medalje të arit dhe pesë projekte fituan të argjendit.

Urime Matej, Kristijan, David, Meriem, Engin, Ahmet, Omar, Mariana, Umit, Busra, Nazli, Andreja, Boris, Orhan, Betul, Chedo, Eranda, Leona, Gordana, Snezana, Lara, Kiril, Nadire, Alba për këtë përpjekje dhe sukses të madh. Falënderime të veçanta për mentorët për motivimin dhe mbështetjen – Sabire, Jinan, Ismail, Fatih, Rexhail dhe Muhsin.
Shtuar më 23/12/2020, ora 22:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori