Maqedonia me shumicë myslimane në vitin 2050
Myslimanët do të jenë shumicë në Maqedoni në vitin 2050">2050. Kjo sipas Institutit amerikan Piv, transmeton zhurnal.mk.

Sipas hulumtimit të qendrës me renome ndërkombëtare, që është e specializuar për hulumtime shoqërore dhe demografike, në vitin 2010 në Republikën e Maqedonisë, 59.3 përqind janë deklaruar si të krishterë, por trendet demografike tregojnë se në vitin 2050">2050 muslimanët do të janë 56.2 përqind.

Sipas hulumtimeve të PIV, kjo gjë ka të bëjë me reproduktimin e madh të fëmijëve te muslimanët që ndodh për shkak të rrolit të religjionit në jetën e tyre. /albeu.com
Shtuar më 05/04/2015, ora 17:48

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori