Maqedonia, luftë nepotizmit
Kryetarja e Komisionit për Parandalimin e Korrupsionit, Biljana Ivanovska në një intervistë për Radio Evropën e Lirë theksoi se do të bëhen kontrolle se a marrin pjesë të punësurit e administratës publike në fushatë zgjedhore gjatë orarit të punës.

“Duke e ditur se keqpërdoren të punësuarit në administratën publike, planifikojmë të bëjmë kontrollime të rastësishme të listave të evidencave për shkuarjen dhe ardhjen në punë dhe do të kryejmë kontrollime se a ka marrë pjesë ndonjë nga të punësuarit në fushatë zgjedhore gjatë kohës së punës, tha kryetarja e Komisionit për Parandalimin e Korrupsionit, Biljana Ivanovska në intervistën javore të Radio Evropës së Lirë.
Shtuar më 24/03/2019, ora 13:15

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori