Maqedoni, kufizim në orët e shitjes së alkoolit
Pije alkoolike
Prej sot në të gjitha objektet shitëse në Maqedoni, pijet alkoolike sërish shiten prej orës gjashtë deri në orën 19, në vend që deri në orën 21. Sipas dispozitave ligjore, koha e vazhduar e shitjes vlen prej majit deri në fund të shtatorit.

Për ata të cilët nuk do ta respektojnë vendimin ligjor janë paraparë sanksione - ndalesë për kryerje të veprimtarisë në kohëzgjatje prej shtatë ose 15 ditë, si dhe dënim në të holla deri në 5.000 euro.
Shtuar më 01/10/2010, ora 14:02

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori