Maqedonasit kanë një kërkesë për Hahn
Nga Instituti për Zhvillim Ekonomik kërkojnë që në agjendën e Johanes Han, të inkorporohet edhe zhvillimi ekonomik i republikës Maqedonisë, dhe të monitorohet rezultati, transmeton Express.

“Është koha e fundit që edhe për qytetarët e Republikës së Maqedonisë të përkujdeset përmirësimi i standardi jetësor. Ekzistojnë forma dhe moduse nga ana e Unionit Evropian, të cilat munden me lehtësi të implementohen , me qëllim që të dalin qytetarët nga pozita mjeruese e standardit aktual jetësor.

Republika e Maqedonisë ka parakushte për tu bë një vend i zhvilluar”, thuhet në kumtesën e Institutit për Zhvillim Ekonomik në Tetovë.


Shtuar më 20/11/2017, ora 12:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori