LSDM, prezanton programin para shoqatës së të verbërve
Lëvizja Socialdemokratike ka prezantuar sot programin zgjedhor para shoqatës të personave të verbër. Në këtë takim përfaqësues të LSDM-së diskutuan për problemet e personave të verbër, dhe u prezantua e një pjesë e programit zgjedhor të partisë që ka të bëjë me dhënien e ndihmës për këtë kategori të qytetarëve.

"Atë çka si Lidhja Socialdemokratike e informuam me pranimin e Konventës, gjithashtu me mundësi ligjore të caktuara të cilat janë vendosur brenda, pranuam obligim për bisedë, për dialog të vazhduar dhe për zgjedhje të problemeve me të cilat ballafaqohen njerëzit", deklaroi sekretariati Andrej Petrov. /albeu.com/
Shtuar më 19/05/2011, ora 16:17

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori