LSDM garon me Shilegovin në Shkup, këto janë kandidatët e tjerë zyrtarë
LSDM-ja sot prezantoi kandidatët për kryetar të komunave për zgjedhjet lokale 2017 në tridhjetë komuna.

Për Qytetin e Shkupit e propozoi Petre Shilegov.

Për kandidatë për komunat e Shkupit i propozoi Zllatko Marin në Aerodrom, Velimir Smilevski në Butel, Borçe Georgievski në Gazi Babë, Aleksandar Naumovski në Gjorçe Petrov, STefan Bogoev në Karposh dhe Filip Temelkovski në Kisela Vodë.

komunat e tjera të Maqedonisë, kandidat i LSDM-së për komunën e Haraçinës do të jetë Milikije Halimi, në Bogdanci – Bllashko Shapov, Bërvenicë – Mirko Stojanovski, Vallandovë – Pero Kostadinov, Vevçan – Sasho Jankoski, Vinicë – Ivica Dimitrov, Demir Kapi – Lazar Petrov, Zelenikovë – Borçe Gievski, Jegunoc – Darko Bllazhevski, Karbinci – Jordan Nasev, Konçe – Bllagoj Iliev, Krivogashtan – Rubiçno Shefterovski, Krushevë – Tome Hristoski, Mogillë – Jasmina Gulevska, Novaci – Lube Kuzmanovski, Novo Sellë – Boro Stojçev, Ohër – Jovan Stojanovski, Pehçevë – Dragan Trençevski, Sopishte – Dalibor Bogdanovski, Çashka – Goran Stojanovski dhe për komunën e Shtipit – Bllagoj Boçvarski.
LSDM-ja do të informojë në mënyrë shtesë edhe për kandidatëtkomunat e tjera, kur ato do të konfirmohen.
Shtuar më 05/09/2017, ora 14:35
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori