Lideri i VMRO-DPMNE është i hapur për shqiptarët me një kusht
VMRO-DPMNE do të koalicionojë me atë parti shqiptare që do të kenë programpërbashkëtinteres të të gjithë qytetarëve. Kjo është theksuar nga lideri i kësaj partie në intervistën në TV21.

“Do të koalicionojmë me atë parti me të cilën do të kemi programpërbashkëtinteres të të gjithë qytetarëve dhe me atë parti që ofron projekte”, theksoi Mickoski. Ai tha se tek të gjitha partitë shqiptare ka potencial për bashkëpunim.


Shtuar më 27/04/2018, ora 15:37

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori