Parlamenti voton pro mandatit të Iljazit
Update - Parlamenti i Maqedonisë gjatë ditës së sotme ka votuar pro mandatit të deputetes Sadije Iljazi, e cila do të zëvëndësojë vendin bosh të të ndjerit Arbën Xhaferi.

Ndërkohë, tani sa po ka filluar me punë Komisioni për Punë dhe Politikë sociale ku koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së Talat Xhaferi po vijon "maratonën" e tij kundër ligjit për "branitellat", ndërsa kjo parti kërkoi një orë pushim për tu konsultuar brënda gruit parlamentar. /albeu.com/
09:52 - Kuvendi i Maqedonisë gjatë ditës së sotme do të duhet të mbajë seancën e 42-të, kurse në rend dite do të verifikohet mandati i deutetes Sadije Iljazi nga PDSH e cila do të zëvëndësojë vendin bosh të lënë nga i ndjeri Arbën Xhaferri.

rend dite do të jenë edhe ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për komunikim elektronik lexmi i dytë, propozim ligji për mbështetje finansiare të hekurudhës Kumanovë – Belokvcë-Kriva pallankë dhe Deve Bair.

rend dite janë edhe disa pika që kanë të bëjnë me transportin hekurudhor të Maqedonisë. /albeu.com/
Shtuar më 25/09/2012, ora 13:14

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori