KUJDES/ Mjegulla pushton këto rrugë në Maqedoni
Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet në korsi të lagura në disa vende

Ndërsa për shkak të paraqitjes së mjegullës, shikueshmëria në Shkup, Ohër, Strugë dhe Makedonski Brod është zvogëluar në 50 deri 100 metra.

Nga LAMM rekomandojnë vozitje të kujdesshme, përshtatje të shpejtësisë dhe respektim të sinjalistikës rrugore.


Shtuar më 08/01/2018, ora 10:38

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori