Këto janë profesionet me rrogat më të larta në Maqedoni
Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave të Maqedonisë për pagat mesatare bruto në gusht të këtij viti, pagat më të mëdha në Maqedoni janë marrë në sektorin e programimit kompjuterik, sektorin e aviacionit dhe në atë të farmaceutikës.

Top 7 profesionet më të paguar në Maqedoni:

1. Programimi kompjuterik 72. 029 denarë (pak më pak se 1.200 euro)
2. Transporti i aviacionit 70.506

3. Produktet farmaceutike dhe preparate 60.827

4. Telekomunikacioni 59.626

5. Financa dhe siguri 58.192

6. Energjia dhe gazi 55.756

7. Mbështetja e aktiviteteve për transport 53.384 /albeu.com/
Shtuar më 24/10/2016, ora 20:15

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori