KSHZ: Dalja në votime deri në orën 13:00 është 27.11%
Dalja e qytetarëvevotime për zgjedhjen e kryetarëve dhe këshilltarëve të komunave deri në orën 13:00 është 27.11%, njoftoi KSHZ në konferencë për shtyp.

Ljupka Guguçevska nga KSHZ tha se në Shkup dalja e qytetarëve deri në orën 13:00 është 29.17%.
Shtuar më 15/10/2017, ora 14:27

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori