Komuna e Studeniçanit miraton buxhetin per vitin 2018
Edhe këshilli Komunal në Komunën e Studeniçanit, ka miratuar buxhetin për vitin 2018">2018.

"Këshilli i KomunësStudeniçanit sot në mbledhjen e rregullt të saj pas një debate konstruktiv e solli buxhetin për vitin 2018">2018.

Buxheti parasheh vazhdimin e projekteve prioritet që sigurojnë jetë më të mirë për qytetarët e KomunësStudeniçanit.

Për buxhetin votuan shumica e këshilltarëve dhe atë: 12 për dhe 2 këshilltarët e Besës kundër", thuhet nga Shërbimet për informim në Komunën e Studeniçanit. /albeu.com/
Shtuar më 28/12/2017, ora 16:35
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori