Kjo është pasuria e kryeministrit dhe gjithë ministrave të qeverisë (VIDEO)
Komisioni për Parandalimin e Korrupsionit ka publikuar listat anketuesekryeministrit dhe ministrave të rinj të qeverisë së re të Maqedonisë.

Funksionarët e emëruar kanë detyrim 30 ditë, prej marrjes së funksionit, që të dorëzojnë listat anketuese në komisionin antikorrupsion.

Ndërkohë, nëse lista e tyre pëson ndryshime, ajo duhet të paraqitet, dhe të ndërrohet. /Portalb.mk/

Shtuar më 05/07/2017, ora 11:08
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori