Këta janë politikanët që nuk marrin paga, dhe kanë hequr dorë nga privilegjet e pushtetit
Sekretari gjeneral i LSDM-së, Ljupco Nikollovski është mbështetës i shkurtimit të privilegjeve të cilat i kanë funskionerët e ndryshëm në Maqedoninë e Veriut.

Ai ka thënë se gjatë mandatit të tij si ministër të gjitha pagat i ndarë për qëllime humanitare.

“Pres që funksionarët e zgjedhur të jenë shembull ku janë në pozita të larta. Për më tepër unë kam hequr dorë nga të gjitha privilegjet e funksionit. Që qytetarët të jenë para të gjithë neve. Për këtë arsye jam për shkrutimin e beneficioneve të persona të emëruar në poste të larta. Me shëmbull të tregojmë!”, dekaroi Nikollovski.

Kujtojm se edhe presidenti i Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski ka deklaruar se heq dorë nga të gjitha privilegjet gjatë mandatit si president i vendit.
Shtuar më 22/09/2019, ora 14:25

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori