Këshilli gjyqësorë, shkarkon gjykatësen e cila ishte kundër 'bombave"
Gjykatësja Sllavjanka Jankoska, e cila ishte kundër "bombave" tashmë nuk është gjykatëse, pasi është shkarkuar.

Kështu vendosi Këshilli gjyqësorë për gjykatësen e Gjykaëts Themelore Shkupi 1.

Me 9 vota u konstatua se Jankoska i plotëson kushtet për pension dhe u votua shkarkimi i saj.

Jankoska njihet për vendimin e saj për gjoja "bombat" nuk paraqesin dëshmi në procedurë.

Ajo ka punuar në lëndët kundër Zoran Verushevskit dhe Ljube Boshkoskit.

Gjithashtu, ajo njihet edhe për rastin e ikjes së një të dyshuari nga gjykata derisa priste që t’i përgatitet vendimi për paraburgim.
Shtuar më 20/06/2017, ora 14:07
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori