Katica Janeva merr mirënjohje si kryeprokurorja më e mirë në Ballkan
Kryeprokurorja speciale Katica Janeva ka marrë mirënjohje">mirënjohje të lartë si drejtuese e prokurorisë më e mirë në gjithë Ballkanin.

Mirënjohjen në emër të Institutit ndërkombëtarë për studime ballkanike dhe të lindjes së mesme nga Lubljana ia ka dorëzuar nënkryetari i këtij instituti Ernest Petric, njëherësh edhe ish anëtarë i gjykatës kushtetutese në Slloveni, transmeton Zhurnal.mk

Janeva duke i falenderuar ka thënë se krahas përkrahjes së madhe të qytetarëve kjo mirënjohje">mirënjohje do jetë një shtytëse akoma më e madhe për punën e PSP-së. /albeu.com/


Shtuar më 27/11/2017, ora 23:38

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori