Katica Janeva kryeprokurorja më e mirë në Ballkan
Instituti Ndërkombëtar për Studimet e Lindjes së Mesme dhe Ballkanit (INSLMB), prokurores speciale Katica Janeva ia ka ndarë çmimin e “Prokurores më të mirë të Ballkanit, ndërsa PSP-në e ka nderuar me “Prokuroria më e mirë në Ballkan”.

Mirënjohjen në emër të Institutit ndërkombëtarë për studime ballkanike dhe të lindjes së mesme nga Lubljana ia ka dorëzuar nënkryetari i këtij instituti Ernest Petric, njëherit edhe ish anëtarë i gjykatës kushtetutese në Slloveni.

Janeva duke u falenderuar ka thënë se krahas përkrahjes së madhe të qytetarëve kjo mirënjohje">mirënjohje do jetë një shtytëse akoma më e madhe për punën e PSP-së. /albeu.com/
Shtuar më 28/11/2017, ora 09:11

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori