Kamarieri nga Ferizaji: Titos i shërbyem pijet që i solli stafi i tij
Kamarieri me përvojë 50-vjeçare, Ibrahim Qerimi, kishte pasur rast t’i shërbente edhe ish-kryetarit jugosllav, Josip Broz Titos, gjatë vizitave të tij në Ferizaj, shkruan sot Koha Ditore.

"Po, i kam shërbyer në Kombinatin e Drurit në Ferizaj dhe në Brezovicë. "Hej, djem çfarë do të më shërbeni", i kishte përshëndetur Titoja kamerierët e rinj, kujton Qerimi.

Mirëpo në të vërtetë Qerimi shpjegon se Titoja e dinte se çfarë do të pinte.

"Ne i shërbyem Titos, pasi që pijet dhe ushqimin i merrnim nga stafi i tij dhe ne vetëm ia ofronim me takam".

Ai dhe kolegët e tij ishin profesionistë në zanat. E Qerimin dhe kolegët e tij i mban shpresa se të tillë do të kërkohen më shumë.

Mundësia e shpejtë është që kompleksi turistik malor i Brezovicës të privatizohet dhe të rindërtohet në një qendër të mirëfilltë turistike.

"Sigurisht se do të shtohen kërkesat për kamerierë të përgatitur dhe të trajnuar mirë, andaj duhet të mendohet më seriozisht për këtë", thotë kamerieri veteran.
Shtuar më 21/09/2014, ora 13:41

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori