Jep dorëheqjen Rektori i USHT-së
Senati i USHT-së gjatë ditës së sotme ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme në të cilën Rektori i USHT-së Agron Reka para anëtarëve të Senatit për arsye shëndetësore ofroi dorëheqje të parevokueshme, njofton Zhurnal.

Ajo më pas është pranuar nga Senatorët të cilët duke u bazuar ne ligjin për arsim, Gazeta zyrtare 35/2008 ndryshimet dhe plotësimet e ligjit për arsim të lartë, Gazeta zyrtare nr.17/2001, dhe duke u mbështetur në statusin e USHT-së të mbledhjes së lartpërmendur me çka edhe solli këtë vendim për zgjedhjen e ushtruesit të detyrës Rektor i USHT-së ku këtë funksion tani do ta udhëheq Prorektori për Shkencë Vullnet Ahmeti.

Gjatë orëve në vijim do kemi informacione më të detajuara. /albeu.com/.
Shtuar më 28/06/2012, ora 13:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori