Ja sa është ndihma ekonomike që marrin qytetarët e Maqedonisë
Ministria e Punëve dhe e Politikave Sociale (MPPS)ka komunikuar se në Republikën e Maqedonisë janë gjithsej 27119 qytetarë të cilët shfrytëzojnë ndihmën sociale.

Më tepër shfrytëzues të ndihmës ekonomike i ka Shkupi 5918, pastaj Tetova me 3785, Kumanova me 3756, Gostivari me 2330, Prilepi me 1634, Velesi me 1180 dhe Manastiri me 1013 shfrytëzues.

Shuma e ndihmës sociale në denarë varetnga aj nëse bëhet fjalë për ndihmë të një personi apo të disa syresh.

Kështu për një familje me pesë apo më me tepër anëtarë ndihma ekonomike shkon tek 6689 denarë. /Albeu.com/
Shtuar më 27/04/2016, ora 20:48

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori