Ja pasuria e ministrave shqiptarë në Maqedoni
Pasuria e politikanëve dhe sidomos e ministrave që janë pjesë e ekzekutivit, gjithmonë janë në qendër të interesit të popullit.

Më poshtë ju sjellim pasurinë e ministrave shqiptarë në Maqedoni në qeverinë e Maqedonisë.

Musa Xhaferi – zv kryeministër
Pasuri e paluajtshme (apartament 80m2 në Ferizaj) në vlerë prej 2.5 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 5 hektar në fshain Zajas) nuk ka dhënë vlerë, pasuri e luajtshme (makinë Golf) në vlerë prej 450 mijë denarë, pasuri e luajtshme (të hyra nga sigurimi zviceran) në vlerë prej 112 mijë denarë, pasuri e luajtshme (kartelë devizore) në vlerë prej 25 mijë franga, pasuri e luajtshme (kartelë) në vlerë prej 2.468 denarë, pasuri e luajtshme (llogari) në vlerë prej 26 mijë euro, 329 mijë denarë, 4.900 denarë.

Fatmir Besimi – zv kryeministër
Pasuri e paluajtshme (shtëpi 160m2 në Tetovë) në vlerë prej 10 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 1.200m2 në Bogovinë) në vlerë prej 6.7 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 1 mijë m2 në fshatin Pirok Tetovë) në vlerë prej 1.2 milion denarë, pasuri e paluajtshme (shtëpi 410m2 në Shkup) në vlerë prej 13 milion denarë, pasuri e luajtshme (makinë Golf 1.4 milion denarë, Shervolet Spark në vlerë prej 492 mijë denarë, Opel antra në vlerë prej 738 mijë denarë, pasuri e luajtshme (kredi) në vlerë prej 4.9 mijë denarë.

Abdilaqim Ademi – Ministër i arsimit dhe shkencës
Pasuri e paluajtshme (tokë 12 hektar në komunën e Jegunovcës) në vlerë prej 1 milion denarë, pasuri e paluajtshme (shtëpi 120m2 në fshatin Shemshovë) në vlerë prej 2 milion denarë, pasuri e paluajtshme (shtëpi në ndërtim 240m2 në fshain Shemshovë) nuk ka dhënë vlerë, pasuri e luajtshme (maqina) në vlerë prej 200 mijë denarë, pasuri e luajtshme (makinë Polo classic) në vlerë prej 240 mijë denarë, pasuri e luajtshme (makinë Folksvagen Pasat) në vlerë prej 180 mijë denarë, pasuri e luajtshme (maqina dhe aparaturë ndërtimi) në vlerë prej 500 mijë denarë, pasuri e luajtshme (makinë Seat leon) në vlerë prej 18.500 euro, pasuri e luajtshme (librezë kursimi + llogari personale rrogë + kartelë bankare – nuk ka dhënë vlerë), pasuri e luajtshme (kredi) në vlerë prej 600 mijë denarë.

Bekim Neziri – Ministër i ekonomisë
Pasuri e paluajtshme (apartament 180m2 në Shkup) në vlerë prej 4.8 milion denarë, pasuri e paluajtshme (lokal afarist 63m2 në Shkup) në vlerë prej 1.5 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 400m2 në Shkup) në vlerë prej 600 mijë denarë, pasuri e luajtshme (makinë Pezho 308) në vlerë prej 967 mijë denarë, pasuri e luajtshme (të hyra nga qiraja) në vlerë prej 1 mijë euro, pasuri e luajtshme (të hyra nga qiraja) në vlerë prej 15 mijë denarë, pasuri e luajtshme (kredi) në vlerë prej 216 mijë denarë, 100 mijë denarë, 6 milion denarë dhe hua 1.2 milion denarë.

Nurhan Izairi – Ministër i ambientit jetësorë dhe planifikimit hapësinorë
Pasuri e paluajtshme (shtëpi 250m2 në fshatin Pallcisht i poshtëm) në vlerë prej 9 milion denarë, pasuri e paluajtshme (ndërtesë banimi 1.575m2 në Tetovë) në vlerë prej 97 milion denarë, pasuri e paluajtshme (shtëpi 108m2 në Ohër) në vlerë prej 13.5 milion denarë, pasuri e paajtshme (tokë ndërtimore në fshatin Pallcisht i poshtëm) në vlerë prej 3.6 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 21 mijë m2 në fshain Pallcisht i poshtëm) në vlerë prej 1 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 1 mijë e 600 m2 në fshain Pallcisht i poshtëm) në vlerë prej 984 mijë denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 1 mijë e 371 m2 në fshain Pallcisht i poshtëm) në vlerë prej 430 mijë denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 942 m2 në fshain Pallcisht i poshtëm) në vlerë prej 90 mijë denarë denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 2 mijë m2 në fshain Sedllarcë e epërme) në vlerë prej 200 mijë denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 390 m2 në fshain Sedllarcë e epërme) në vlerë prej 150 mijë denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 603 m2 në fshain Pallcisht i poshtëm) në vlerë prej 30 mijë denarë, pasuri e luajtshme (makinë Mercedes E 200) në vlerë prej 700 mijë denarë, pasuri e luajtshme (makinë Tauran) në vlerë prej 300 mijë denarë, pasuri e luajtshme (hua e dhënë) në vlerë prej 2.6 milion denarë, pasuri e luajtshme (hua e dhënë) në vlerë prej 3.1 milion denarë, pasuri e luajtshme (të hyra nga qiraja) në vlerë prej 18.300 denarë, pasuri e luajtshme (të hyra nga qiraja) në vlerë prej 129.150 denarë, pasuri e luajtshme (librezë kursimi) në vlerë prej 1.200 euro, pasuri e luajtshme (librezë kursimi) në vlerë prej 1.150 euro, pasuri e luajtshme (librezë kursimi) në vlerë prej 1.150 euro, pasuri e luajtshme (ar) në vlerë prej 1 milion denarë, pasuri e luajtshme (piktura të vlefshme) në vlerë prej 1.5 milion denarë.

Adnan Jashari – Ministër i drejtësisë
Pasuri e paluajtshme (shtëpi në fshatin Debresh) në vlerë prej 30 mijë euro, pasuri e paluajtshme (hapësirë afariste në Gostivar) në vlerë prej 50 mijë euro, pasuri e paluajtshme (hapësirë afariste në Shkup) në vlerë prej 60 mijë euro, pasuri e paluajtshme (tokë bujqësore në fshatin Debresh) në vlerë prej 15 mijë euro, pasuri e luajtshme (makinë Golf4) në vlerë prej 1.500 euro, pasuri e luajtshme (makinë Mercedes C klass) në vlerë prej 3 mijë euro, pasuri e luajtshme (të hyra nga qiraja) në vlerë prej 42 mijë denarë, pasuri e luajtshme (kredi) në vlerë prej 60 mijë euro, pasuri e luajtshme (hua) në vlerë prej 10 mijë euro.

Lirim Shabani – Ministër i vetqeverisjes lokale
Pasuri e paluajtshme (Objekt 123m2 në Likovë) në vlerë prej 4.8 miliond enarë, pasuri e paluajtshme (tokë 500m2 në Likovë) në vlerë prej 1.8 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 434m2 në Likovë) në vlerë prej 794 mijë denarë, pasuri e paluajtshme (apartament 92m2 në Shkup) në vlerë prej 62 mijë denarë, pasuri e luajtshme (makinë Golf4) në vlerë prej 240 mijë denarë, pasuri e luajtshme (kredi) në vlerë prej 2.8 milion denarë.

Ardian Xheladini – zv ministër i financave
Pasuri e paluajtshme (tokë 85 hektar në Kërcovë) nuk ka dhënë vlerë, pasuri e paluajtshme (tokë 1 hektar në Kërcovë) nuk ka dhënë vlerë, pasuri e paluajtshme (shtëpi 234m2 në Kërcovë) nuk ka dhënë vlerë, pasuri e paluajtshme (mal 30hektar në Kërcovë) nuk ka dhënë vlerë, pasuri e paluajtshme (tokë 1hektar në Kërcovë) nuk ka dhënë vlerë, pasuri e luajtshme (maqina dhe aparatura) nuk ka dhënë vlerë.

Nimetulla Halimi – zv ministër i transportit dhe lidhjeve
Pasuri e paluajtshme (shtëpi 200m2 në fshain Svillare) në vlerë prej 9 milion denarë, pasuri e paluajtshme (shtëpi 280m2 në fshain Svillare) në vlerë prej 6 milion denarë, pasuri e paluajtshme (apartament 82m2 në Shkup) në vlerë prej 5 milion denarë, pasuri e paluajtshme (apartament 82m2 në Shkup) në vlerë prej 5 milion denarë, pasuri e paluajtshme (lokal afarist 30m2 në Shkup) në vlerë prej 3 milion denarë, pasuri e paluajtshme (apartament 60m2 në Ohër) në vlerë prej 4.9 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 10 mijë m2 në Svillare) në vlerë prej 18.4 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 7 hektar m2 në Svillare) në vlerë prej 21.5 milion denarë, pasuri e luajtshme (makinë Seat Cordova në vlerë prej 430.500 mijë denarë, Jeep Hunday në vlerë prej 922.500 denarë, Opel astra në vlerë prej 430.500 denarë, pasuri e luajtshme (ar) në vlerë prej 1.2 milion denrë, pasuri e luajtshme (hua) në vlerë prej 1.8 milion denarë, pasuri e luajtshme (libreza kursimi) në vlerë prej 50 mijë denarë, 1.700 euro dhe 12 mijë denarë.

Zemri Qamili – zv ministër i punëve të brendëshme
Pasuri e paluajtshme (shtëpi 150m2 në fshain Shemshovë) në vlerë prej 3 milion denarë, pasuri e paluajtshme (tokë 3 mijë m2 në fshatin Shemshovë) në vlerë prej 360 mijë denarë, pasuri e luajtshme (makinë Audi) në vlerë prej 600 mijë denarë.

Ilmi Selami – zv ministër i mbrojtjes
Pasuri e paluajtshme (apartament 98m2 në Shkup) në vlerë prej 4.7 milion denarë, pasuri e luajtshme (makinë Opel astra) në vlerë prej 215 mijë denarë, pasuri e luajtshme (kredi) në vlerë prej 58.180 euro dhe 610 mijë denarë. /TetovaSot
Shtuar më 02/01/2016, ora 11:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori