Ismaili zëvendëson Dardhishtën në Gjyktën Kushtetuese
Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta mbajë mbledhjen e 3 të, në rend dite të së cilës janë Propozimi për zgjedhje të gjykatësit të Gjykatës kushtetuese dhe Propozimi për zgjedhje të anëtarëve të Këshillit të prokurorëve publik.

Naser Ajdari është propozuar për gjykatës të ri kushtetues. Në Gjykat kushtetuese është i zbrazët vetëm vendi i Ismail Dardhishtës, pas zgjedhjes së Darko Kostadinovskit dhe Osman Kadriut në janar të këtij viti.

Për anëtarë të Këshillit të prokurorëve publik janë propozuar Angel So ish-gjykatës dhe Angele Ilievski, avokat.

Në rend dite të kësaj mbledhje janë disa pika nga sfera e arsimit, ekonomisë, si dhe ligji për të falimentuarit.


Shtuar më 05/03/2018, ora 09:13

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori