Intervista e plotë e Ali Ahmetit për Oranews (VIDEO)
Ali Ahmeti
Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, ishte mbrëmë mysafir i Ilva Tares në emisionin e saj Tonight që transmetohet në Televizionin Oranews. Në këtë intervistë, Z. Ahmeti paraqiti mendimet e tij dhe të partisë që ai drejton në lidhje me proceset që po kalon Maqedonia, marrëdhëniet mes partnerëve në qeveri, gjendjen e shqiptarëve në Maqedoni, etj.


Ndiqni intervistën e plotë që zgjat 1 orë e 40 minuta:name="single1">
<param name="movie" value="http://www.albeu.com/player/jw/player.swf">
<param name="allowfullscreen" value="true">
<param name="allowscriptaccess" value="always">
<param name="wmode" value="transparent">
<param name="flashvars" value="file=http://www.youtube.com/watch?v=Nk6v53A2duc">
name="single2" src="http://www.albeu.com/player/jw/player.swf" width="480" height="400" bgcolor="undefined" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" wmode="transparent" flashvars="file=http://www.youtube.com/watch?v=Nk6v53A2duc" />
Shtuar më 02/11/2011, ora 17:52
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori