Inspektorët vizitojnë komunën Qendër
Në komunën Qendër kanë zbarkuar katër inspektorë të Inspektoriatit të punës, të cilët kanë kërkuar letërnjoftme për tre femra, pa dhënë asnjë shpjegim.

“Ata kanë kërkuar letërnjoftime nga Ofelija Dimkovska, Katerina Canevska-Arsovska dhe nga Roza Topuzovska-Karevska”, kanë konfirmuar nga komuna Qendër.

Ata thjesht kanë marrë të dhënat personale të tyre, pa dhënë një arsyetim përse i kanë marrë. Ajo që ka ndodhur është kthimi i dokumenteve personale dhe largimi i inspektorëve nga komuna. /albeu.com/
Shtuar më 15/05/2013, ora 15:55

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori