Incident në oborrin e kishës maqedonase
Gjatë ditës së djeshme ka nodhur incident në oborrin e kishës maqedonase “Sh.Petka” në Rokdeil të Australisë.

Ndërmjet veti janë konfrontuar dy grupe, njëra e cila e ka përkrahur grupin e priftit Petar dhe grupi tjetër i cila ka tentuar që ta pengojë bekimin e kishës. Të dy grupet kanë këmbyer disa grushte, kurse ka intervenuar edhe policia, njofton Zhurnal.

Mosmarrëveshjet ndërmjet besimtarëve maqedonas në Australi, e cila zgjatë me dekada të tëra nuk është tejkaluar as edhe me vendimin gjyqësor në dobi të KOM-it.

Kisha në komunën maqedonase në Sidnej, është njëra pej të cilave KOM-i kishte zhvilluar një proces të gjatë gjyqësor.
Shtuar më 20/03/2012, ora 09:38

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori