Dështon seanca për çështjen " Dhuna në Qendër"
Lënda më e vjetër e PSP-së, “Dhuna në Qendër” edhe sot nuk ka filluar në gjykatën Shkupi 1 për shkak të mungesës së njërit nga të akuzuarit, Aleksandar Trajkovski.

Ai ka shkuar në udhëtim zyrtar në Kroaci, me nënshkrim të kryetarit të Gazi Babës, Boris Georgievski.

I akuzuar i parë në këtë rast është ish kryeministri Nikolla Gruevski që sipas aktakuzës ka porositur dhunën dhe demolimin e komunës për shkak të një biznes interesi të madh, ndërsa sipas bombave ai ka porositur që dikush të hyjë tek kryetari i komunës Andrej Zhernovski dhe t’i jep një 2-3 shuplaka, pasi për të nuk ka përgjegjësi penale.

“Kërkoj nga gjyqi të më dërgojë shkresë të kryetaritkomunës dhe të pyet nëse ka ditur se i akuzuari ka ftesë për në gjyq dhe pse e ka liruar të udhëtojë”, ka thënë prokurorja Fatime Fetai.


Shtuar më 01/06/2018, ora 15:46

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori