Gjeorgjiev: Çdo gjë është në pajtim me ligjin
Zëdhënësi i qeverisë Aleksandër Gjeorgjiev ka reaguar në lidhje me rastin e prerjes së druve në parkun përballë hotelit "Bristol", duke thënë se është respektuar ligji në të gjitha proceduart e ndërtimit të objektit të Këshillit të Radiodifuzionit (KRD).

“Të gjitha veprimet, të gjitha procedurat në lidhje me rregullimin e tokës ndërtimore dhe të përgatitjes për ndërtim, janë dhe do të zbatohen në përputhje me ligjet. Kjo është e drejtë ligjore, por njëkohësisht edhe obligim ligjor i çdo institucioni, pavarësisht nëse është qendror apo lokal. Ky investitor shtetëror, pra Këshilli i Radiodifuzionit, i cili do të ndërtojë objekt në lokacionin në fjalë, ka fituar të gjitha dokumentet e nevojshme nga autoritetet lokale për të filluar me punimet. Ai ka paguar gjithashtu të gjitha taksat komunale”, ka deklaruar Gjorgjiev.

Ai ka bërë të ditur se KRD ka paguar qira në 10 vitet e fundit rreth 3 milionë euro, dhe kjo e bën më se të arsyeshëm realizimin e projektit. /albeu.com/
Shtuar më 05/08/2013, ora 15:13
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori