Gërxhaliu: Lajmi për mënyrën e vdekjes së 9 kosovarëve në Kumanovë nuk është i vërtetë
Drejtori i Departamentit të Mjekësisë Ligjore në Prishtinë, Arsim Gërxhaliu, ka përgënjeshtruar lajmin e gazetës Tribuna sipas së cilit, është vërtetuar se disa nga të vrarët në Kumanovë janë ekzekutuar pasi që janë dorëzuar tek policia maqedonase.

Ai ka garantuar se asnjë deklaratë rreth mënyrës së vrasjes së kosovarëve në Kumanovë nuk është lëshuar nga Departamenti i Mjekësisë Ligjore.

Në vazhdim po e japim të plotë deklaratën e Gërxhaliut:

Të nderuar qytetar... për hir të informimit të drejtë mos u bani viktimë e klikimeve të disa portaleve...

DML - 6 patologët së bashku me njësitin e forenzikës së Policisë së Kosovës kanë kryer autopsitë e 9 të vrarëve në Kumanovë. Ne kemi kryer punën tonë bazuar në standardet operative profesionale... dhe pas përpilimit të raporteve në të njëjtat do t'ia dorëzojmë prokurorit të shtetit të R. së Kosovës....

Kaq na lejon etika profesionale... vlerësimet tjera i japin organet përkatëse.

Asnjë koment tjetër nuk është lëshuar nga DML.

Me shprese se disa portale do te kenë respekt së paku ndaj familjeve... /albeu.com/
Shtuar më 25/05/2015, ora 09:39

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori