Formohet "Balli Kombëtar Shqiptar në Maqedoni"
Duke nisur nga dita e sotme, në Maqedoni funksionon organizimi politik "Këshilli Koordinator i Ballit Kombëtar për Shqipëri Etnike".

Sipas një njoftimi për media, bëhet me dije se më dt. 7 Gusht 2014, është marrë vendimi për bashkimin e energjive pozitive, nacionaldemokratike, konservatore dhe organizim me shtrirje etnike të njërës nga organizatat më të vjetra në trojet etnike.

Këshilli Koordinator i Ballit Kombëtar për Shqipëri Etnike ka këtë përbërje:

1. Dr. Artur Roshi, kryetar i Partisë Balli Kombëtar Demokrat

2. Korab Ndreu, anëtar i kryesisë së Partisë Balli Kombëtar Demokrat

3. Edi Belishova, anëtar i kryesisë së Partisë Balli Kombëtar Demokrat

4. Flora Hasa, Balli Kombëtar Shqiptar Maqedoni

5. Berat Durmishi, Balli Kombëtar Shqiptar Maqedoni

6. Selmon Berisha, kryetar i Partisë Balli Kombëtar Kosovë

7. Xhemajl Murati-Tupalla, anëtar i kryesisë së Partisë Balli Kombëtar Kosovë

8. Mehmet Breznica, Partia Balli Kombëtar Kosovë

9. Arbër Gashi Zvicërr, Sekretariati Koordinator i Ballit Kombëtar për Europë dhe SHBA

10. Agim Curri Gjermani, Sekretariati Koordinator i Ballit Kombëtar për Europë dhe SHBA

11. Mehmedali Jashari SHBA, Sekretariati Koordinator i Ballit Kombëtar për Europë dhe
SHBA

Përgjegjës për media

1. Dr. Artur Roshi, selia e Partisë Balli Kombëtar Demokrat

2. Flora Hasa, selia e Balli Kombëtar Shqiptar në Maqedoni

3. Arbër Gashi, Sekretariati Koordinativ për Europë dhe SHBA ëëë.ulpiana.ch

4. Agim Curri, Sekretariati Koordinativ për Europë dhe SHBA. /albeu.com/
Shtuar më 22/08/2014, ora 15:15
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori