Ende s'ka marrëveshje
Partitë politike theksojnë se duhet të shihet për ndonjë metodolohji të re për të zgjedhur kryetarin, pasi ajo që ishte paraprakisht nuk dha rezultat. Ende nuk ka një marrëveshje për kryetarin e Komisionin që duhet të zbardhë ndodhitë rreth 24 dhjetorit.

Nga partitë politike mbahen çdo ditë takime për këtë ngjarje,ndërsa ato kanë hedhur mendimin se duhet një metodologji e re.

“Nëse punët precizohen, opinionit ajo do t'i përcillet me deklaratë të përbashkët. Nuk do kisha prejudikuar se si do jetë epilogu. Atë që mund të them është të angazhohemi që Komisioni të formohet”, tha Andrej Petrov nga LSDM.

Burime nga VMRO-DPMNE, madje bëjnë të diture se ende nuk është arritur marrëveshje dhe përsërisin se duhet të zgjidhet kryetar i Komisionit i cili do jetë personalitet neutral dhe do ketë kredibilitet pasi që roli i kryetarit do të jetë kyç. /albeu.com/
Shtuar më 08/05/2013, ora 13:28

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori