Ekskluzive/ Ja anëtarët e Kryesisë Qendrore të BDI-së (FOTO LAJM)

Izet, Mexhiti, nënkryetar, kryetar i komunës së Çairit.
Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së në Çair, është përzgjedhur Kryesia Qendrore e partisë.

Kështu, nënkryetarë të Bashkimit Demokratik për Integrim do të jenë Izet Mexhiti, aktualisht kryetar i Çairit, Teuta Arifi, kryetare e Tetovës, Nevzat Bejta, kryetar i Gostivarit dhe Sadulla Duraku, kryetar i Likovës.

Portali Albeu.com sjell listën e plotë të 35 anëtarëve të Kryesisë Qendrore të Bashkimit Demokratik për Integrim:

1 Teuta Arifi Nënkryetare
2 Nevzat Bejta Nënkryetar
3 Izet Mexhiti Nënkryetar
4 Sadulla Duraku Nënkryetar
5 Hazbi Lika Sekretar Organizativ
6 Abdilaqim Ademi Sekretar i përgjithshëm
7 Tahir Hani Sekretar për zbatim të politikave të BDI-së
8 Atilla Rexhepi Anëtar
9 Fatmir Besimi Anëtar
10 Xhevat Ademi Anëtar
11 Blerim Bexheti Anëtar
12 Rafis Aliti Anëtar
13 Bekir Hasani Anëtar
14 Ermira Mehmeti Anëtar
15 Nazim Bushi Anëtar
16 Bujar Osmani Anëtar
17 Adnan Jashari Anëtar
18 Talat Xhaferi Anëtar
19 Musa Xhaferi Anëtar
20 Fatmir Dehari Anëtar
21 Arben Labënishti Anëtar
22 Ilir Hasani Anëtar
23 Shukri Masurica Anëtar
24 Naile Elezi Anëtar
25 Shaban Memeti Anëtar
26 Bilen Saliji Anëtar
27 Nexhat Alii Anëtar
28 Visar Ganiu Anëtar
29 Atllan Muedini Anëtar
30 Zulfi Adili Anëtar
31 Urim Ibeski Anëtar
32 Ruzhdi Lata Anëtar
33 Mevaip Limani Anëtar
34 Fazli Veliu Anëtar nderi
35 Gëzim Ostreni Anëtar nderi /albeu.com/
Shtuar më 07/06/2014, ora 21:18

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori