Edhe shqiptarë në partinë e Buçkovskit!
"Aleanca Qytetare për Maqedoninë Pozitive", është emri i Lëvizjes së re politike, promovimin e të cilës e ka paralajmëruar ish-kryeministri Vllado Buçkovski.

Promovimi i saj mendohet të bëhet më 26 qershor, duke u shoqëruar më pas nga një aktivitet masiv tubues me qytetarë të pakënaqur në vend.

Nga kjo lëvije thonë se po presin që të arrijnë edhe disa mijëra anëtarësime për të kaluar në një parti poltike. Tjetër synim i tyre është bërja e koalicionit me partinë e kreut të Karposhit, Stevçe Jakimovski.

Paria e kësaj lëvizje pritet të tubojë profesorë dhe biznesmenë të mirënjohur, kryesisht nga radhët e opozitës maqedonase, ndërsa nuk përjashtohet edhe inkuadrimi i shqiptarëve?
Shtuar më 12/06/2013, ora 12:33
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori