Dy agjentët kthehen në Maqedoni
Këshilli i Gjyqtarëve të Selanikut vendosi sot se Nikolla Boshkovski dhe Goran Grujevski duhet të ekstradohen në Maqedoni.

Sipas portalit të Selanikut Voria, menjëherë pas shpalljes së aktgjykimit, të dy të pandehurit kanë paraqitur një ankesë kundër vendimitgjykatës, që rastin ta shqyrtojë Gjykata e Lartë në Athinë.

Seanca u mbajt prapa dyerve të mbyllura.


Shtuar më 05/01/2018, ora 11:24

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori