Dime Spasov: Do të vazhdojë kujdesi për pensionistët
Sot në Radovish mbahet Republika pensioniste e ndeshjeve sportive ku do të marrin pjesë rreth 500 pensionistë që do të ndeshen në 11 disiplina.

Lojërat i ka hapur Zëvendësministri për Punë dhe Politikë sociale Dime Spasov.

Ai në fjalën e tij cilësoi që në të ardhmen do të vazhdojë kujdesi për pensionistët dhe do të realizohen projekte që do të mundësojnë jetë më të mirë për këtë kategori qytetarësh.

Kujdesi për pensionistët patjetër të vazhdojë, kurse projektet që i kemi realizuar në të kaluarën, do të vazhdojnë edhe në të ardhmen spese këto njerëz marrin pjesë në ndërtimin e shtetit, kanë luftuar për Maqedoni të pavarur dhe ne patjetër si gjeneratë që marrim pjesë në vendimmarrje, të vazhdojmë me kujdesin për pensionistët’, tha ndër të tjera Spasov./albeu.com/
.


Shtuar më 03/09/2016, ora 12:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori