Dëshmi të reja për rastin Monstra
Pëlqej
Prokurorja speciale Fatime Fetaiseancën e sotme të rastit “Monstra” paralajmëroi dëshmi të reja për rastin të cilat do të nxirren gjatë procedurës. Me seancën e sotme rifilloi gjykimi për këtë lëndë.

seancën e sotme morën pjesë të gjithë të akuzuarit, përveç Alil Demirit dhe Afrim Ismailoviqit të cilët janë në arrati.

Prokuroria Speciale Publike i akuzon për terrorizëm. Fetai tha se mbeten në të njëjtën aktakuzë, por do të kërkohen ndryshime të reja nga natyra faktike.

Ndryshe, seanca e fundit është shtyrë për shkak mungesës së të akuzuarit, Fejzi Aziri i cili ishtë i sëmurë.
Shtuar më 16/05/2018, ora 12:11
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori