"Dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë deri në 2500 euro për shkelësit e masave të Qeverisë"
Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen.

Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu edhe orën policore dënohen në bazë të neneve 205 dhe 206 të Kodit Penal, në të cilat për shkelësit e masave parashihet dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë në vlerë prej 2500 eurosh.

Nuhiu potencon se para përgjegjësisë kundërvajtësve do të vendosën edhe personat minoren që shkelin masat. Për prindërit e minoreneve do të zbatohet edhe “ përgjegjësia solidare”, për pakujdesi ndaj fëmijëve.
Shtuar më 26/03/2020, ora 21:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori