Dëborë dhe ngrica, probleme me qarkullimin në këto akse
Trafikurrugët">rrugët shtetërore vazhdon të zhvillohet në rrugë të lagështa, me mbetje të dëborës.

Për disa rrugë është hequr ndalesa për automjetet e rëndatë, ndërsa për një pjesë ende mbetet në fuqi. Ndalesë për lëvizjes e kamionëve ka në drejtim të rrugës Dibrë-Strugë, ndërkohë që ndalesë trafiku për autobusë ka në rrugën Tetovo-Kodra e Diellit, informojnë nga AMSM.

Ndërsa që nga ora 08:30 është hequr ndalesa për lëvizjen e automjeteve të rënda në rrugën Mavrovë-Dibër në të dy drejtimet.

Intensiteti i trafikut në rrugët">rrugët rurale është mesatar. Nuk ka vonesa të gjata në vendkalimet kufitare të vendit.
Shtuar më 12/01/2019, ora 10:22
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori