Mbyllet dera e negociatave për Shqipërinë
Debat publik për korrupsionin në sektorin privat
Sot në Shkup realizohet një diskutim publik për korrupsioninsektorin privat me qytetarët nga Misioni i OSBE-së dhe Komisioni shtetërore për pengimin e korrupsionit (KSHKP).

Kjo është një mundësi e mirë për të gjitha palët që të ndajnë mes tyre mendimet, mundësitë për prezantimin e konkludimeve dhe rekomandimet për masat antikorrupsion në sektorin privat.

Shefi i sektorit për dimension njerëzore Markus Rolofs dhe kreu i KSHKP-ës Gjorgji Sllamkov do të mbajnë fjalim në këtë ngjarje. /albeu.com/
Shtuar më 02/07/2013, ora 10:48
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori