CIA: Ja planet për ndërtimin e Shkupit në vitin 1949
CIA ka zbuluar gjithësej 12 milion dokumente sekrete mes të cilave dhe disa kanë të bëjnë me Maqedoninë dhe ish Jugollsavinë dhe marrëdhëniet mes tyre, shkruan "Zhurnal".

Por, mes miliona dokumenteve, agjentët e CIA-s kanë zbuluar madje dhe planin për ndërtimin e Shkupit në vitin 1949">1949.

Drejtuesit e qytetit kishin ndarë milion denarë për rindërtim të kryeqytetit edhe atë 200 milion për objekte banimi, 38 milion denarë për kanalizime, 16 milion denarë për objekte afariste, 6 milion denarë për ferma kolektive dhe 2 milion denarë për një treg modern. /albeu.com/
Shtuar më 13/02/2017, ora 16:11

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori