Çështje orësh, pritet heqja e mandatit të Gruevskit
Komisioni kuvendor për Çështje të Rregullores dhe të Mandatit dhe Imunitetit të enjten duhet të debatojë për marrjen e mandatitdeputetit Nikolla Gruevski.

Seanca është caktuar me fillim në orën 11 me pikën e vetme të rendit të ditës Vërtetimin e Propozimit për marrjen e mandatitdeputetit Nikolla Gruevski, për shkak të mungesës së paarsyeshme të deputetit më shumë se gjashtë muaj, ndërsa në bazë të Njoftimit nga kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, të dorëzuar më 15 maj të vitit 2019, nën nr.e arkivit 09-2845/1.
Shtuar më 22/05/2019, ora 10:27

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori