Blair: Shikoni përpara, Maqedonia në BE e NATO
Maqedonia është vend i rëndësishëm në të cilën lirshëm theksohet kjo ndjenjë, pasi këtu në Ballkanin Perëndimor gjatë viteve të kaluara kishte aq shumë konflikte dhe probleme, sa njerëzit ndonjëherë bëheshin shumë cinikë dhe pesimistë dhe dyshonin nëse mund të arrihej progres dhe përparim. Por mendoni për të kaluarën dhe shihni të tashmen se sa është ajo më e mirë nga ajo që ka qenë më parë dhe pastaj mendoni se sa më e mirë mund të jetë e ardhmja.” Ka qenë kjo deklarata e ish-kryeministrit të Britanisë së Madhe, Tony Blair, gjatë qëndrimit në Shkup. "Zhurnal" shkruan se ai u shpreh optimist se Maqedonia do të jetë shumë shpejt pjesë e BE-së dhe NATO-s.
Shtuar më 03/10/2013, ora 11:06
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori