Bashkëpunim ndërkufitar Maqedoni-Bullgari për ndryshimet klimatike
Organizata joqeveritare (OJQ) nga rajoni ndërkufitar Maqedoni-Bullgari kanë hartuar politika të përbashkëta integruese për ekonomi me nivel të ulët karboni në rajonin ndërkufitar.

OJQ-të nga Pejçeva dhe Bllagoevgradi kanë punuar në vendosjen e një kornize për krijimin e politikave për luftë kundër ndryshimeve klimatike ku përfshihen nëntë komunat e përfshira në këtë projekt.

AIM bën të ditur se projekti mbështetet me IPA fonde evropiane. /albeu.com/
Shtuar më 13/06/2017, ora 12:17
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori