Azilantët shqiptarë në Zvicër duhet të mbyllin profilet në Facebook
Edhe Zvicra po shqyrton mundësinë që azilantëve, përfshirë edhe atyre shqiptarë tu kontrollohen edhe profilet e rrjeteve sociale.

“Detajet që azilkërkuesit publikojnë në rrjete sociale mund të na dërgojnë në përfundime që janë të rëndësishme për procedurat e azilit, duke treguar gjëra për lidhjet familjare dhe të tjera”, kanë thënë për të përditshmen zvicerane NZZ nga zyra për emigrim.

Më herët këtë projektligj e ka miratuar edhe Gjermania. Në këtë formë do të mblidhen më tepër fakte për azilantët dhe të vërtetat e tyre.Shtuar më 04/06/2018, ora 10:55

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori