ASHMAA do të diskutojë për propozimin për marrjen e liçencës
Propozimi për fillimin e procedurës për marrjen e licencës të disa mediumeve, është në rendin e ditës së Agjencisë për Shërbime audio dhe audiovizuale.

Agjensioni në seancën e sotme të 13-të do të diskutojë një projekt vendim përe miratimin e lloagrisë vjetore të Agjencisë për vitin 2017.

Në seancen e sotme do të diskutohet për propozim vendimin, të sesionit 12 që u mbajt javën e kaluar.

Siç dihet deri tani, marrja e licencës së punës është në rrezik për televizionet Allfa, Sitel 3 dhe nga Nova Tv.


Shtuar më 26/02/2018, ora 10:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori