Asfaltohet Ura e Kazazëve në Tetovë
Sot filluam asfaltimin e urës së Kazazëve, që bashkë me rregullimin estetik të faqeve anësore të saj, do të shënojnë përfundimin e këtij projekti infrastrukturor mjaft të rëndësishëm për Tetovën.

Kjo urë përveç simbolikës historike dhe emrit të cilin e mban, do të shërbejë edhe në përmirësimin e qarkullimitkomunikacionit duke marrë parasysh faktin se në këtë pjesë të qytetit gjenden shumë shkolla dhe institucione publike.


Shtuar më 12/04/2018, ora 15:05
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori