Anëtarët e Komisionit anti-korrupsion betohen para Veljanoskit
Anëtarët e rinj të komisionit anti-korrupsion
Anëtarët e Komisionit anti-korrupsion kanë bërë sot betimin para kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanoski.

Sejdi Halili, i cili ishte anëtarë edhe i formacionit të mëparshëm, është shprehur se Komisioni Anti-korrupsion do të punojë në përputhje me Kushtetutën dhe rregullativën ligjore të Maqedonisë.

Anëtarët e rinj të këtij komisioni janë: Goran Milkov, Igor Tanturovski, Najdo Spasevski, Suzana Taskova-Axhikotareva, Zhaklina Damçeska, Sjedi Halili dhe Farije Ali. /albeu.com/
Shtuar më 15/04/2015, ora 14:20

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori